Corona beleid

Pieter van der Plas Makelaar voor Almere en het Coronavirus.

Ons makelaarskantoor zal normaal blijven functioneren. Nicolette, Djurre en Pieter zijn niet recent in risicogebieden geweest en hebben geen besmettingsverschijnselen, zoals hoesten en/of koorts.

Op kantoor: Voor en na elke afspraak wassen we onze handen en het kantoor wordt op belangrijke punten dagelijks schoongemaakt. Verder zijn we met maximaal 2 personen in een kantoorkamer, in plaats van 3. Mogelijk gaan Nicolette en Djurre meer vanuit huis werken, hetgeen consequenties kan hebben voor onze fysieke en telefonische bereikbaarheid. Indien u ons niet kunt bereiken, stuur ons een email, dan komen wij er zo snel mogelijk bij u op terug.

Bij bezichtigingen van onze woningen: Wij doen sowieso altijd privébezichtigingen. Dat betekent dat u tijdens een bezichtiging nooit met een grote groep mensen tegelijk  in de woning bent. Wij geven u geen hand en houden enige gepaste afstand.

Bij taxaties en/of een verkoopgesprek. wij komen nog graag bij u langs voor een taxatie en/of een gesprek over de mogelijke verkoop van uw woning. Wij geven u geen hand en wij houden ook weer enige afstand.

Algemeen: bent u zelf recent in een risicogebied geweest en/of heeft u besmettingsverschijnselen, dan is het misschien beter een bezichtiging/taxatie/verkoopgesprek uit te stellen.

Zo letten we op elkaar en komen we samen verder.